Køb Xenical uden recept

Xenical

Hvad er Xenical, og hvordan virker det?

Fedme behandles med lægemidlet Xenical (Orlistat 120mg). Xenical virker ved at forhindre din krop i at optage fedt fra din kost. Hvis du køber Xenical online i Danmark, kan det hjælpe dig med at tabe dig hurtigere ved at reducere den mængde fedt, du optager.

Mål

I de første tre måneder efter start af Xenical vil du få et mål for vægttab. Dette mål er 5 % af din kropsvægt. Du kan fortsat købe Xenical i Danmark uden recept hvis du taber 5 % af din kropsvægt. Xenical kan fås hos apoteker i op til to år.

Du skal oplyse din aktuelle vægt til din apoteker, hver gang Xenical ordineres. Hvis din vægt stiger i løbet af de næste tre måneder, bør du stoppe med at købe Xenical i Danmark. Hvis du taber dig nok til at bringe dit BMI under 28, vil du ikke længere kunne købe Xenical.

Nogle mennesker, der bruger Xenical, formår ikke at tabe sig. Disse mennesker bør ikke lade sig nedslå. De kan tage et sabbatår i seks måneder og prøve igen senere, eller de kan gå til lægen eller et vægttabscenter. Vægttab kræver ligesom mange andre vanskelige mål udholdenhed og beslutsomhed, så giv ikke op.

Hvordan skal man tage dem?

Hvert stort måltid, der indeholder fedt, bør indeholde en Xenical-pille, der tages oralt med en drink. Ud over en kaloriefattig kost bør du tage Xenical op til tre gange om dagen. Din afbalancerede kost bør ikke indeholde mere end ca. 30 % fedtkalorier, hver gang du tager Xenical.

Dit daglige indtag af fedt, kulhydrater og protein bør være jævnt fordelt på de tre hovedmåltider. Xenical kan tages på ethvert tidspunkt af dagen eller op til en time efter et måltid. Du kan springe en dosis af Xenical over, hvis du går glip af et måltid eller lejlighedsvis spiser et fedtfattigt måltid.

Det er ikke bevist, at det hjælper dig med at tabe dig, hvis du tager mere end 120 mg tre gange om dagen. Du bør stræbe efter at følge en afbalanceret kostplan, der ikke indeholder mere end 30 % fedt i dit daglige kalorieindtag. Hvis du følger denne kostplan, kan du tabe dig og samtidig reducere nogle af de potentielle gastrointestinale bivirkninger af Xenical.

Da Xenical hæmmer optagelsen af nogle fedtopløselige vitaminer, bør du tage en daglig multivitamin, der indeholder vitaminerne A, D, E og K samt betacaroten, mindst 2 timer før eller efter du har taget Xenical, f.eks. ved sengetid.

Effektivitet

Xenical er blevet grundigt undersøgt. I kliniske forsøg tabte næsten dobbelt så mange patienter, der fik Xenical, 10 % eller mere af deres kropsvægt i løbet af et år sammenlignet med dem, der kun fik en sund kost.

Konsekvenser

De mest almindelige bivirkninger af Xenical er:

  • gas med olieagtigt udflåd olieagtigt rektal udflåd
  • desperat behov for at gå på toilettet
  • olieagtig eller fedtet afføring
  • øget hyppighed af afføring
  • manglende evne til at kontrollere afføring.
Alternativer

Receptpligtig medicin til vægttab er generelt opdelt i to kategorier. Nogle lægemidler indeholder appetitnedsættende midler. Xenical er et vægttabsmedicin, der virker ved at forhindre, at omkring en tredjedel af fedtet i din mad bliver fordøjet i dit fordøjelsessystem. Der findes hundredvis af produkter til vægttab, men kun få af dem er klinisk bevist sikre og effektive.