Køb Victoza online

Victoza

Victoza (Liraglutide) : Hvad er det?

Det receptpligtige lægemiddel liraglutid markedsføres under navnet Victoza. Det er et antidiabetisk lægemiddel, der bruges til behandling af type 2-diabetes og kan hjælpe nogle mennesker med at tabe sig.

Hvad er virkningsmekanismen for Victoza?

Når maden kommer for hurtigt ud af maven, efter du har spist, kan dit blodsukker stige. Din lever kan også selv danne for meget sukker, hvilket fører til et højt blodsukkerniveau. Bugspytkirtlen producerer flere insulinhormoner for at styre blodsukkeret, når det er for højt.

Victoza har fået tildelt tre opgaver:

 • Victoza bremser madens bevægelse ud af maven ved at virke som hormonet GLP-1.
 • For det andet hjælper det at købe Victoza i Danmark med at reducere den mængde sukker, som din lever producerer.
 • Victoza hjælper også bugspytkirtlen med at producere insulin, når dit blodsukkerniveau er for højt. Det gør det ved at hjælpe betacellerne med at frigive mere insulin i blodet.

Victoza er ikke et insulin, men det kan anvendes i kombination med et langtidsvirkende insulin.

Hvad er doseringerne og behandlingerne i forbindelse med Victoza?

Victoza er et receptpligtigt lægemiddel, der gives som en injektion en gang om dagen i en dosis på 1,2 mg eller 1,8 mg. Hvis du ikke er bekendt med Victoza, vil din læge måske foreslå, at du starter med 0,6 mg en gang om dagen i den første uge.

Patienter på Victoza skal altid følge deres læges individuelle behandlingsplan, uanset om de er ved at starte eller allerede er i behandling.

Hvad er fordelene ved Victoza?

Victoza kan hjælpe dig med at få kontrol over dit blodsukker igen. Victoza har vist sig at sænke A1C-niveauet (blodsukker) i forskellige kliniske undersøgelser. Dette kan bidrage til at reducere udviklingen af diabetes og mindske risikoen for helbredsmæssige konsekvenser, herunder nerveskader og hjerte-kar-sygdomme.

Victoza

Victoza har også vist sig at bidrage til vægttab, hvilket under mange omstændigheder, kan føre til en sundere livsstil.

Victoza bør anvendes sammen med andre forsøg på at indføre en sund livsstil. Diabetes kan kontrolleres ved at spise godt, motionere ofte, kontrollere blodsukkerniveauet og følge den foreskrevne behandlingsplan.

Hvad er bivirkningerne af Victoza?

De mest almindelige negative virkninger af Victoza er:

 • kvalme
 • opkastning og diarré undertrykt appetit
 • fordøjelsesbesvær
 • forstoppelse

Efterhånden som din krop vænner sig til medicinen, kan du muligvis bemærke flere af disse almindelige bivirkninger. Hvis nogen af disse bivirkninger fortsætter, skal du kontakte din læge og rapportere alle negative bivirkninger.

Alvorlige bivirkninger skal straks rapporteres til din læge, og nogle kan kræve lægehjælp. Nogle af disse er anført nedenfor:

 • Pancreatitis er en betændelse i bugspytkirtlen (stærke smerter i maven)
 • Hypoglykæmi (lavt blodsukker) forårsager svimmelhed, svimmelhed, svimmelhed, sløret syn, irritabilitet, svedtendens, sløret tale, intens sult, desorientering, døsighed, hovedpine og hurtig puls.
  Nyreproblemer (såsom usædvanlige ændringer i mængden af urin).

Hvis du oplever symptomer på en allergisk reaktion, såsom udslæt, kløe eller hævelse af ansigt, tunge eller hals, skal du stoppe med at tage Victoza og straks søge læge.

Hvilke overvejelser og forholdsregler er der ved Victoza?

Kontakt en læge online nu for at finde ud af, om det er rigtigt for dig at købe Victoza online i Danmark. Fortæl altid din læge om hele din sygehistorie og om al anden medicin, du eventuelt tager.

Hvad er interaktionerne med Victoza?

Når du tager mere end én medicin på samme tid, kan du opleve lægemiddelinteraktioner. Disse interaktioner kan ændre den måde, som en eller flere lægemidler virker på, og kan potentielt bringe dit helbred i fare. Victoza kan interagere med følgende lægemidler:

 • Klorpropamid Sulfonylurinstoffer (Diabinese)
 • Glimepirid er en type glimepirid (Amaryl, i Avandaryl, i Duetact)
 • Glipizid er en type glipizid, som (Glucotrol, i Metaglip)
 • Glyburid er en slags glyburid, der (DiaBeta, i Glucovance, Glycron, Glynase, Micronase)
 • Tolazamid
 • Tolbutamid

Victoza bør ikke tages af alle.

Fortæl din læge, hvis du har en af følgende tilstande, før du køber Victoza i Danmark uden recept:

 • hvis du har problemer med din bugspytkirtel, dine nyrer eller din lever
 • hvis du har problemer med din mave eller fordøjelsen af mad
 • du venter et barn, forbereder dig på at få et barn eller ammer.

Kan jeg købe Victoza online i Danmark?

I henhold til lovgivningen skal patienter konsultere en læge, før de køber receptpligtig medicin. Heldigvis kan du lave en aftale med en læge online via vores partnerapoteker for at finde ud af, om Victoza er det rigtige for dig.

Over telefonen eller via videochat hjælper vores kvalificerede læger dig med at finde den rette behandling. Hvis din læge mener, at Victoza i Danmark (eller et andet receptpligtigt lægemiddel) er det rigtige for dig, kan han eller hun sende en elektronisk recept til dit yndlingsapotek!