Køb Caverject uden recept

Caverject

Hvad er Caverject?

Caverject er en injicerbar opløsning af alprostadil, et fedtmolekyle, der tilhører prostaglandin-familien. Det er en vasodilator og muskelafslappende middel, der bruges til at holde tilstrækkeligt blod i penis for at opnå en rettidig erektion. Det betyder, at det ikke er et langsigtet middel, men snarere et midlertidigt middel: det bør anvendes, når der ønskes samleje.

Køb Caverject i Danmark uden recept vil give dig mulighed for at generere en fuldt fysiologisk (almindeligvis kaldet automatisk) erektion. Med andre ord forekommer den selv i fravær af en ydre stimulus. Det er det, der gør det så attraktivt for nogle mennesker, f.eks. for dem med lystproblemer.

Hvordan omsættes den i praksis?

Det er selvadministrerede injektioner, hvilket betyder, at patienten selv injicerer dem i bunden af penis (hvor den starter, i området tættest på skambenet). De første virkninger opstår efter 5 minutter, og 20 minutter kan betragtes som den maksimale tid til at vurdere den givne dosis.

Erektionen varer (eller bør vare) mellem 45 og 90 minutter efter en effektiv dosis, afhængigt af den enkelte patients karakteristika.

Hvem er den egnet til?

Caverject adskiller sig fra andre piller eller tabletter (Cialis, Levitra, Viagra osv.) ved at det ofte ordineres til personer, der ikke reagerer på oral medicin (eller som er holdt op med at reagere med samme effektivitet).

Hvis du er kommet til dette websted ved at søge efter “Hvorfor virker Caverject ikke for mig?” Du er kommet til det rette sted. Der er to muligheder: For det første er det blevet udleveret forkert, eller for det andet er det ikke et egnet lægemiddel til dig i betragtning af din høje grad af erektil dysfunktion, og du bør overveje andre former for behandling, såsom chokbølger eller eventuelt en penisprotese.

Seksuel impotens kan have mange forskellige årsager, lige fra et dramatisk billede efter prostataktomi til et tilfælde af venøs lækage til en tilstand, der bør behandles med psykoterapi. Før du bruger denne recept, bør du lave noget research på forhånd.

I hvilke formater er den tilgængelig? Hvad er den bedste dosis for mig?

Hætteglas til Caverject : Dette format er billigere, men tager lidt længere tid at fremstille, da der skal bruges to separate nåle fra engangssprøjten til at samle det pulveriserede produkt i en opløsningsmiddelflaske.
Caverject dobbeltkammer ti milligram / tyve milligram Denne dyrere version har en engangssprøjte, der automatisk blander de to kemikalier (aprostadil og opløsningsmiddel), hvilket gør administrationen nemmere og mere bekvem.

Lavere doser (5 eller 10 mikrogram) gives til mænd, der har erektilproblemer, men som aldrig har prøvet denne metode. Konceptet er enkelt: Den mindste mængde af stoffet, der er nødvendig for at opnå en sikker, fast og tilfredsstillende erektion uden bivirkninger, skal vurderes i hver enkelt krop.

Patienter, der har prøvet høje doser (20-30 mcg) uden held, vil sandsynligvis ikke have gavn af dette lægemiddel. I stedet for at øge dosis og risikere at udvikle priapisme, som er en meget alvorlig tilstand, der er karakteriseret ved en meget langvarig erektion, der kan skade selve vævet i penis, bør disse mennesker stoppe. Vi anbefaler, at du tager på skadestuen, hvis erektionen varer mere end 3-4 timer.

Undgå selvmedicinering og gå til en professionel klinik for at få foretaget en grundig undersøgelse af årsagerne til impotens for at se, om behandlinger som chokbølger eller operationer som den ultimative penisprotese vil hjælpe dig med at genvinde din seksuelle sundhed.

Hvad er de mulige negative virkninger af injektioner mod erektil dysfunktion?

Den vigtigste ulempe ved denne behandling mod impotens er ifølge nogle patienter, at den forårsager ubehagelige eller endog smertefulde erektioner. Punktionsstedet kan udvikle et mindre hæmatom, være betændt, svie eller endda bløde.

Penis, testikler eller pung kan blive røde, hævede eller smertefulde, eller penis kan falde i søvn, ejakulationen kan være nedsat, eller forhuden kan være stram. Problemer med vandladning eller hyppigere vandladning. Der kan forekomme blod i urinen eller på spidsen af penis, hvis Caverject Double Chamber ved et uheld injiceres i urinrøret (det rør, hvorigennem tis forlader penis).

Hvad angår kontraindikationer, eller ting, der aldrig bør ske under normale omstændigheder, er svimmelhed, ryg- eller skambenssmerter, generel svaghed, svedtendens, utilpashed eller mundtørhed alle grunde til at konsultere din læge.