Hvor kan man købe Alli online ?

alli

Hvad er betydningen af Alli?

Lægemidlet Alli (Orlistat 60mg) bruges til at behandle fedme. Alli virker ved at forhindre din krop i at optage fedt fra din kost. Alli kan hjælpe dig med at tabe dig hurtigere ved at reducere den mængde fedt, du optager.

Alli er ikke en magisk pille, der forenkler slankekure, men er beregnet til at blive taget sammen med et støtteprogram og kan hjælpe dig med at tabe dig hurtigere. Derfor kan det hjælpe dig med at tabe 1 pund for hver 2 pund, du forsøger at tabe, hvis du køber Alli i Danmark uden en recept. Alli virker ved at forhindre absorptionen af 25% af det fedt, du indtager, at gøre dine sunde valg endnu sundere.

Når du følger Alli-programmet, har du adgang til en række forskellige ressourcer til støtte for at hjælpe dig med at nå dine mål for vægttab. Du vil også lære nye adfærdsmønstre, der kan hjælpe dig med at opnå og bevare en sund vægt, f.eks. hvordan du kan opstille dine egne daglige fedt- og kaloriemål baseret på din nuværende vægt og dit aktivitetsniveau, samt hvilke fødevarer du skal undgå, og hvordan du håndterer trang.

*Alli vil snart være tilgængelig fra vores partnerapotek, men i mellemtiden er der en lige så effektiv erstatning.

Hvordan virker Alli?

Den aktive ingrediens i Alli (orlistat) er designet til at reducere fedt i fordøjelseskanalen. Det forhindrer optagelsen af omkring en fjerdedel af fedtet i dine måltider. Dette fedt vil blive udstødt fra din krop gennem afføringen. Du kan få diætrelaterede bivirkninger af behandlingen (se afsnit 4).

For at kontrollere disse virkninger er det vigtigt, at du holder dig til en fedtfattig kost. Hvis du gør det, vil kapslernes aktivitet hjælpe dig i dine bestræbelser ved at hjælpe dig med at tabe dig mere end slankekure alene. Hvis du køber Alli online i Danmark, kan du tabe dig 1 kg ekstra for hver 2 kg, du taber ved at slankekure alene.

Hvordan tager man det?

 • Alli skal tages tre gange om dagen sammen med måltider, en time før, under eller efter hvert måltid.
 • Alli-piller skal tages hele sammen med rigeligt vand.
 • Alli tyggetabletter skal tygges og sluges. Med Alli tyggetabletter er det ikke nødvendigt at drikke vand.
 • Du må ikke tage mere end tre tyggetabletter eller kapsler om dagen.
 • Hvis du har planer om at spise et fedtfattigt måltid eller springe et måltid over, skal du ikke købe Alli i Danmark.
 • For at opretholde en optimal optagelse af vitamin A, D, E og K bør du tage en multivitamin hver dag før sengetid for at opretholde en optimal optagelse af vitamin A, D, E og K.
Konsekvenser

Her er de mest almindelige bivirkninger af Alli (Orlistat 60mg):

 • gas med olieagtig udflåd fedtet rektal udflåd.
 • Jeg har desperat brug for at gå på toilettet.
 • fedtet eller olieagtig afføring
 • en højere frekvens af afføring
 • manglende evne til at regulere tarmbevægelser